Vraćanje obrisanih fajlova

Vraćanje obrisanih fajlova

 

Besplatan program za oporavak obrisanih fajlova  
,,Recuva,, je besplatan program za oporavak obrisanih datoteka,fajlova,slika... sa hard diska čak i ako ste ih izbacili iz korpe za otpatke. Ovaj besplatan program firme ,,Piriform,, oporavlja i obrisane fajlove sa usb memorija.Jedna od najimpresivnijih karakteristika ovog programa je da može da povrati i obrisane poruke iz pošte ( e-mail ) a kao druga karakteristika je ta da može da se nosi ili instalira na cd disku ili usb memoriji. Preporučujem ga kako IT profesionalcima tako i običnim korisnicima računara.
,,Recuva,, može uraditi duboko skeniranje u nekoliko minuta i povratiti davno obrisane fajlove.Kao i kod bilo kog drugog programa za oporavak obrisanih fajlova tako je i kod Recuve ako se duže koristi računar (hard-disk) manja je verovatnoća uspešnosti oporavka obrisanih fajlova.

Program takodje može trajno da obriše podatke sa Vašeg hard diska u slučaju da prodajete računar a ne želite da rizikujete da budući kupac ili neko drugi pokuša oporavak Vaših obrisanih fajlova.Program možete preuzeti sa ove adrese http://www.piriform.com/recuva